45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gsviests vai cepamais margarīns1 ola0.5 glāzecukurs1.5 glāzemilti PILDĪJUMAM:400 gdzērvenes cukurs
Pagatavošana
1
Olu baltumus atdala no dzeltenumiem.
2
Baltumus liek ledusskapī.
3
Olu dzeltenumus saberž ar pusglāzi cukura, pierīvē sviestu un piemīca miltus.
4
Mīklu liek ietaukotā cepamā veidnē un izlīdzina.
5
Cep 180*C 20 minūtes.
6
Dzērvenes saberž (sablendē) ar cukuru, bet ne pārāk saldu, jo olbaltumi un mīkla būs saldi.
7
Dzērvenes izliek uz izceptās pamatnes.
8
Olu baltumus sakuļ stingrās putās ar 1 glāzi cukura.
9
Baltumus izklāj uz dzērvenēm un liek cepeškrāsnī vēl uz 5 minūtēm 180*C.
Iesūtīja:
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniPasniegt atdzesētuMiltiSviestsPīrāgi un smalkmaizītesDzērvenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit