dzērvenes kēkss
Foto: Shutterstock
Rudenīgais dzērveņu kēkss ar ābolu sulu - gards kārums pie tējas.
90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
1.66 glāzemilti1 TKsoda1 TKcepamais pulveris0.5 TKsāls1 glāzecukurs200 gābolu sula100 gizkausēts sviests1 gab.ola300 gdzērvenes

Pagatavošana

1

Olu atsevišķi blodiņā sakuļ.

2

Miltus, sodu, cepamo pulveri, sāli un cukuru samaisa lielā bļodā, pievieno sulu, sviestu un olu.

3

Ar karoti izmaisa reizes 10, tad pievieno saslapinātas, miltos apviļātas dzērvenes, vēl kārtīgi ar karoti izmaisa.

4

Lej ietaukotā veidnē un cep 180*C ~ 60 minūtes.

5

Izņem no plīts, atdzesē 15 minūtes un var ņemt laukā no veidnes.

6

Pārkaisa ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Faith

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!