90Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1.66 glāzemilti1 TKsoda1 TKcepamais pulveris0.5 TKsāls1 glāzecukurs200 gābolu sula100 gizkausēts sviests1 gab.ola300 gdzērvenes
Pagatavošana
1
Olu atsevišķi blodiņā sakuļ.
2
Miltus, sodu, cepamo pulveri, sāli un cukuru samaisa lielā bļodā, pievieno sulu, sviestu un olu.
3
Ar karoti izmaisa reizes 10, tad pievieno saslapinātas, miltos apviļātas dzērvenes, vēl kārtīgi ar karoti izmaisa.
4
Lej ietaukotā veidnē un cep 180*C ~ 60 minūtes.
5
Izņem no plīts, atdzesē 15 minūtes un var ņemt laukā no veidnes.
6
Pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Faith
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit