45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzedzērvenes0.5 glāzecukurs0.5 glāzemanna1 lūdens
Pagatavošana
1
Dzērvenes vāra nelielā ūdens daudzumā, līdz tās sāk sprakšķēt (uz pusēm plīst).
2
Ogas ar stampiņu saspaida. Masu izkāš, pievieno cukuru, uzvāra. Kad sāk vārīties, nepārtraukti maisot, tievā strūkliņā ber klāt mannu. Maisot vāra, līdz manna uzbriest.
3
Strauji atdzesē aukstā ūdens peldē, sakuļ ar mikseri, kamēr masa paliek stingra un čagana. Pasniedz ar pienu.
Iesūtīja: Ieva
Grūtnieces ēdienkarteĒdieni bērniemĀrstnieciskais uztursVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursMannaŪdensBuberti un uzpūteņiDzērvenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit