40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 ldzidrais gaļas buljons200 gpuķkāposti1 gab.burkāns2 gab.kartupeļi60 gsaldēti zaļie zirnīši pētersīļu zaļumi un sakne3 gab.melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Gatavu dārzeņu buljonu ielej nelielā, dziļā katlā un uzvāra.
2
Kad uzvārās pievienot nomizotus, sagrieztus kubiņos kartupeļus, ripiņās sagrieztus burkānus, pa mazām rozetēm sadalītus ziedkāpostus, sasmalcinātu pētersīļa sakni. 7 minūtes pirms zupas vārīšanās beigām pievienot zaļos zirnīšus, piparu graudiņus un sāli pēc garšas.
Pasniedzot pārkaisa ar sagrieztiem zaļumiem.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniVārīšanaBuljonsBurkāniKartupeļiZirņiDārzeņu zupasZiedkāpostiGaļas buljons
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit