45Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
375 gtofu80 gmilti (vēlams rīsu)2 TKmalts koriandrs1 TKmalts kardamons1 ķiploka daiviņa125 gūdens eļļa
Pagatavošana
1
Tofu sagriež 1 cm lielos garenos gabaliņos.
2
Miltus, koriandru, kardamonu un sasmalcinātus ķiplokus aplej ar ūdeni un labi samaisa.
3
Katlā sakarsē eļļu.
4
Tofu gabaliņus iemērc miltu un garšvielu maisījumā. Ar putu smeļamo karoti liek eļļā pa 3 tofu gabaliņiem un cep no visām pusēm kraukšķīgi brūnu.
5
Lieko eļļu notecina.
Iesūtīja: Vineta
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasEļļā vārītās uzkodasSiera un biezpiena uzkodasAugu eļļaKardamonsKinzaTofuĶiplokiŪdensviegliViegla vasaras maltīteRīsu milti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit