4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ērkšķogas banāni cukurs ūdens
Pagatavošana
1
Ērkšķogas (kopā liek gan gatavas, gan pazaļas, tad labāk sarec) nomazgā, ber katlā kur ~ ½ glāze ūdens. Vāra, kamēr ogas sāk šķīst, tad visu izberž caur caurduri vai parupju sietu.
2
Tad nomēra iegūtā biezeņa daudzumu, pievieno cukuru proporcija 1:1 un apmēram 4 - 5 nelielus banānus. Banānus var sagriezt pus ripiņās, ja stipri gatavi, tad samīca biezenītī.
3
Vāra kamēr masa sāk sabiezēt.
Iesūtīja: cate
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit