Tasty imidžbildes - 9
Foto: Shutterstock
Ērkšķogu - banānu ievārījums ar ūdeni ziemas krājumu plauktiņam.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ērkšķogas banāni cukurs ūdens

Pagatavošana

1

Ērkšķogas (kopā liek gan gatavas, gan pazaļas, tad labāk sarec) nomazgā, ber katlā kur ~ ½ glāze ūdens. Vāra, kamēr ogas sāk šķīst, tad visu izberž caur caurduri vai parupju sietu.

2

Tad nomēra iegūtā biezeņa daudzumu, pievieno cukuru proporcija 1:1 un apmēram 4 - 5 nelielus banānus. Banānus var sagriezt pus ripiņās, ja stipri gatavi, tad samīca biezenītī.

3

Vāra kamēr masa sāk sabiezēt.

Iesūtīja: cate

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!