40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1 kgērkšķogas200 gcukurs želatīns500 mlsaldais krējums300 mlūdens citrona miziņa kanēlis krustnagliņas
Pagatavošana
1
Cukuru un ūdeni savāra sīrupā. Sīrupā liek nomazgātas un notīrītas ogas, vāra līdz ogas izšķīst un izberž caur sietiņu.
2
Atdzisušo masu, sajauc ar saputotu saldo krējumu un uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Krēmu liek veidnē un ledusskapī atdzesēt.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit