Foto: DELFI
Ērkšķogu krēms gardam desertam.
40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 kgērkšķogas200 gcukurs želatīns500 mlsaldais krējums300 mlūdens citrona miziņa kanēlis krustnagliņas

Pagatavošana

1

Cukuru un ūdeni savāra sīrupā. Sīrupā liek nomazgātas un notīrītas ogas, vāra līdz ogas izšķīst un izberž caur sietiņu.

2

Atdzisušo masu, sajauc ar saputotu saldo krējumu un uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Krēmu liek veidnē un ledusskapī atdzesēt.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!