Esmu to taisījusi un neviens nevar atminēt kas tas ir, bet ēd arī nezinot.
Žāvētos ābolus uzvāra, nokāš un izmaļ caur gaļas mašīnu.
Atdzesētiem pievieno pūdercukuru un iecilā iepriekš saputotus, stingrās putās, olu baltumus - sanāk gaiši brūna masa.
No dzeltenumiem savukārt taisa vaniļas mērci (pilnu recepti skaties pie mērcēm). Ābolu masu liek vaniļas mērcē un pasniedz.
Iesūtīja:
Ārstnieciskais uztursPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasOlasPiensPūdercukursVaniļaŽāvēti āboliCiti saldēdieniviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit