30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sīpoli ķiploks paprika vistas fileja riekstu sviests vistas buljons kurkuma koriandrs sarkanie pipari
Pagatavošana
1
Pannā eļļā apcep sīpolu, ķiploku un papriku.
2
Izņem tos ārā un apcep vistas filejas gabalus.
3
Katliņā sakausē riekstu sviestu, vistas buljonu, kurkumu, koriandru un sarkanos piparus, cik kuņģis tur. Uzkarsē 5 minūtes un pieliek vistu. Cep kādas 3 minūtes.
4
Garšvielas liek pēc patikas.
Iesūtīja: Muris (iistais)
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKinzaKurkumaPaprikaRiekstu sviestsSarkanie pipariVistas buljonsVistas fileja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit