90Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gkartupeļi (miltaini)100 gkrējums (biezs) sāls malti melnie pipari lociņi koriandrs vai pētersīļi
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomazgā aukstā ūdenī. Ar visu mizu liek verdošā ūdenī un vāra 15 minūtes.
2
Katru kartupeli ietin alumīnija folijas gabalā un cep 200 grādos cepeškrāsnī aptuveni 45 minūtes.
3
Samaisa krējumu ar piedevām un garšvielām. Lociņus sīki sakapā.
4
Kartupeļus izņem, krusteniski iegriež, mazliet saspiež – tā lai griezuma vieta paveras vaļā, un nedaudz atdzesē. Uz katra kartupeļa uzliek pa karotei krējuma, pārkaisa ar lociņiem un zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
PusdienasVakariņasĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiKinzaMelnie pipariSkābais krējumsSīpollokiKartupeļu ēdieniviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKrējums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit