Foto: Shutterstock
Foršmaku gatavo no labas, iepriekš pienā vai melnajā tējā izmērcētas siļķu filejas.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.siļku fileja piens vai tēja2 šķēlesbaltmaize2 gab.olas1 gab.sīpoli1 gab.āboli (Antonovka)100 gsviests, mīksts sāls cukurs pēc garšasetiķis 9%

Pagatavošana

1

Siļķu fileja tiek labi izmalta.

2

Pie samaltās siļķes masas piemaļ baltmaizi, nomizotu sīpolu, nomizotu ābolu un vārītu olu dzeltenumus, pusi olu baltumu.

3

Pievieno sāli, cukuru, piparus, etiķi un visu samaisa. Ja vēlas, var pievienot arī kapātus zaļumus.

4

Atlikušos olbaltumus, ja vēlas, var sakapāt vai sarīvēt uz rupjās rīves un izmantot garnēšanai.

Iesūtīja: Lora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!