30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.siļku fileja piens vai tēja2 šķēlesbaltmaize2 gab.olas1 gab.sīpoli1 gab.āboli (Antonovka)100 gsviests, mīksts sāls cukurs pēc garšasetiķis 9%
Pagatavošana
1
Siļķu fileja tiek labi izmalta.
2
Pie samaltās siļķes masas piemaļ baltmaizi, nomizotu sīpolu, nomizotu ābolu un vārītu olu dzeltenumus, pusi olu baltumu.
3
Pievieno sāli, cukuru, piparus, etiķi un visu samaisa. Ja vēlas, var pievienot arī kapātus zaļumus.
4
Atlikušos olbaltumus, ja vēlas, var sakapāt vai sarīvēt uz rupjās rīves un izmantot garnēšanai.
Iesūtīja: Lora
Mazkaloriju ēdieniLieldienu receptesEbreju nacionālā virtuveZivju un jūras produktu uzkodasCukursEtiķisPiensSiļķe
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit