Foto: Shutterstock
Gaisīga omlete ar lokiem brokastīm vai launagam.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.olas250 gpiens lociņi sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Olas iesit traukā un ar mikseri kuļ, līdz masa iegūst krēmveidīgu konsistenci (~ 7-8 minūtes). Tievā strūkliņā iekuļ pienu.

2

Uz pannas uzkarsē eļļu un viegli apcep smalki sagrieztus lokus. Uzkaisa sali, maltus melnos piparus un uzlej sakulto olu masu.

3

Pannai uzliek vāku un uz pašas lielākās uguns karsē 30 sekundes. Tad uguni nogriež uz pašu mazāko un sautē 5-7 minūtes, līdz sarecē augša.

Omlete sanāk mīksta un gaisīga.

Iesūtīja: Lidija

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!