20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 gab.olas250 gpiens lociņi sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Olas iesit traukā un ar mikseri kuļ, līdz masa iegūst krēmveidīgu konsistenci (~ 7-8 minūtes). Tievā strūkliņā iekuļ pienu.
2
Uz pannas uzkarsē eļļu un viegli apcep smalki sagrieztus lokus. Uzkaisa sali, maltus melnos piparus un uzlej sakulto olu masu.
3
Pannai uzliek vāku un uz pašas lielākās uguns karsē 30 sekundes. Tad uguni nogriež uz pašu mazāko un sautē 5-7 minūtes, līdz sarecē augša.
Omlete sanāk mīksta un gaisīga.
Iesūtīja: Lidija
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensMelnie pipariPiensSīpollokiOmletes un olu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit