60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 glāzeūdens100 gsviests1 glāzemilti4 gab.olas PILDĪJUMAM:300 mlsaldais krējums300 grikota cukurs vaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Katliņā ielej ūdeni un uzvāra.
2
Verdošā ūdenī ieliek sviestu.
3
Kad sviests izkusis, nenoņem no uguns, bet sviesta un ūdens maisījumā iemaisa miltus.
4
Katlu noņem no uguns un 7 minūtes atdzesē.
5
Mīklai pievieno pa vienai olai un mīklu nepārtraukti puto.
6
Uz cepešpannas liek mīklas piciņas.
7
Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes, pirmās 15 minūtes cepeškrāsni nevajadzētu virināt.
8
Izcepušās kūciņas atdzesē, tikmēr saputo biezpienu ar saldo krējumu un cukuru (var izmantot arī tikai saldo krējumu un cukuru).
9
Katrai kūciņai nogriež virsiņu, iepilda pildījumu un uzliek atpakaļ nogriezto virsiņu.
Iesūtīja:
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanasSaldais krējumsSviestsŪdensPlaucētās mīklas izstrādājumiVaniļas cukursRikota
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit