vēja kūkas
Foto: Shutterstock
Gaisīgās vēja kūkas ar biezpiena un putukrējuma pildījumu.
60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 glāzeūdens100 gsviests1 glāzemilti4 gab.olas PILDĪJUMAM:300 mlsaldais krējums300 grikota cukurs vaniļas cukurs

Pagatavošana

1

Katliņā ielej ūdeni un uzvāra.

2

Verdošā ūdenī ieliek sviestu.

3

Kad sviests izkusis, nenoņem no uguns, bet sviesta un ūdens maisījumā iemaisa miltus.

4

Katlu noņem no uguns un 7 minūtes atdzesē.

5

Mīklai pievieno pa vienai olai un mīklu nepārtraukti puto.

6

Uz cepešpannas liek mīklas piciņas.

7

Cep sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes, pirmās 15 minūtes cepeškrāsni nevajadzētu virināt.

8

Izcepušās kūciņas atdzesē, tikmēr saputo biezpienu ar saldo krējumu un cukuru (var izmantot arī tikai saldo krējumu un cukuru).

9

Katrai kūciņai nogriež virsiņu, iepilda pildījumu un uzliek atpakaļ nogriezto virsiņu.


Iesūtīja:
olga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!