50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
100 gliellopa gaļa gsiļke25 gsīpoli0.5 gab.ola25 gskābs krējums rīvmaize garšvielas
Pagatavošana
1
Vārītu gaļu un siļķi (nedaudz mērcētu) gaļas mašīnā izmaļ.
2
Sīki sasmalcinātus sīpolus apcep, pievieno samalto gaļu un siļķi, skābu krējumu, olu un samaisa.
3
Masu liek ar sviestu izziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē, pārkaisa rīvmaizi un cepeškrāsnī cep apmēram 25 minūtes.
4
Pēc cepšanas mazliet atdzesē, tad no veidnes izgāž un sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
CepeškrāsnsOlasRīvmaizeSiļķeZivju un jūras produktu ēdieniGaļas sacepumiZivju un jūras produktu sacepumi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit