9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 kggurķi800 gburkāni1 kgpaprika1 kgsīpoli1 gab.ķipoks2 gab.sarkanie čili pipari3 ĒKsāls200 getiķis 9%200 geļļa
Pagatavošana
1
4 kg gurķu - sagriež garenas šķēlītēs, 800 g burkānu - sarīvē, 1 kg paprikas - sagriež garenās šķēlītēs, 1 kg sīpolu - sagriež nepārāk smalki, 1 galviņu ķiploka un čili piparus - smalki sagriež.
2
Atstāj uz 3 stundām, lai atsulojas.
3
Tad visu 30 minūtes sautē, pievienojot sāli un eļļu. Nogriež liesmu, iemaisa etiķi un liek burkās, aizskrūvējot ar metāla vāciņiem.
4
Nav jāpasterizē. Sanāk pikanti un ļoti garšīgi.
Iesūtīja: kriska
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit