Foto: Shutterstock
Ģimenes salāti - pikanti, dažādu dārzeņu salāti.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 kggurķi800 gburkāni1 kgpaprika1 kgsīpoli1 gab.ķipoks2 gab.sarkanie čili pipari3 ĒKsāls200 getiķis 9%200 geļļa

Pagatavošana

1

4 kg gurķu - sagriež garenas šķēlītēs, 800 g burkānu - sarīvē, 1 kg paprikas - sagriež garenās šķēlītēs, 1 kg sīpolu - sagriež nepārāk smalki, 1 galviņu ķiploka un čili piparus - smalki sagriež.

2

Atstāj uz 3 stundām, lai atsulojas.

3

Tad visu 30 minūtes sautē, pievienojot sāli un eļļu. Nogriež liesmu, iemaisa etiķi un liek burkās, aizskrūvējot ar metāla vāciņiem.

4

Nav jāpasterizē. Sanāk pikanti un ļoti garšīgi.

Iesūtīja: kriska

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!