kebabs
Foto: Shutterstock
Grilēts ļuļa kebabs no jēra gaļas - labākajās Kaukāza tradīcijās.
120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
600 gjēra gaļa150 gcūkgaļas speķis0.5 TKkoriandrs3 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa4 gab.tomāti2 ķiploki sāls pipari

Pagatavošana

1

Jēra gaļu un speķi samaļ gaļas mašīnā. Pievieno koriandru, 3 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, olīveļļu, sāli, piparus un samīca.

2

Iegūto masu nostiprina uz iepriekš izmērcētiem bambusa iesmiem un grilē.

3

Pasniedz ar ceptiem tomātiem, ķiplokiem un svaigu maizi vai lavašu.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!