120Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
600 gjēra gaļa150 gcūkgaļas speķis0.5 TKkoriandrs3 ķiploka daiviņas2 ĒKolīveļļa4 gab.tomāti2 ķiploki sāls pipari
Pagatavošana
1
Jēra gaļu un speķi samaļ gaļas mašīnā. Pievieno koriandru, 3 sasmalcinātas ķiploku daiviņas, olīveļļu, sāli, piparus un samīca.
2
Iegūto masu nostiprina uz iepriekš izmērcētiem bambusa iesmiem un grilē.
3
Pasniedz ar ceptiem tomātiem, ķiplokiem un svaigu maizi vai lavašu.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit