sāļie groziņi uzkodas
Foto: Shutterstock
Groziņu pildījums - 'Čipšu salāti' ar kūpinātu vistu vai gaļu.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

siers kūpināta vista vai kūpināts šķiņķis vārīta ola čipši majonēze sinepes

Pagatavošana

1

Sarīvē sieru.

2

Sagriež kūpinātu vistu.

3

Vārītu olu sakapā.

4

Visu sajauc kopā ar čipsiem un majonēzi.

5

Ja grib pikantāku, pieliek sinepes.

Tikai šie salāti jāsajauc kopā īsi pirms pasniegšanas, uzreiz jāpilda groziņos un jāpasniedz, lai čipsi neizmirkst, bet ir kraukšķīgi.

Iesūtīja: smaidam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!