Tasty panna
Foto: Shutterstock
Īpaši gards un mīksts gulašs.
85Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
500 gliellopa gaļa30 gsviests1 gab.sīpols1 gab.ķiploka daiviņa2 TKmalta paprika200 gkonservēti tomāti2 ĒKkefīrs vai skābs krējums1 TKsāls cukurs

Pagatavošana

1

Katliņā izkausēt, uzkarsēt sviestu.

2

Gaļu sagriezt kumosu gabaliņos. Gaļu likt stipri uzkarsētajā sviestā un uz lielas uguns, ātri apcept.

3

Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos.

4

Ķiplokus smalki sagriezt. Sīpolus un ķiplokus pievienot gaļai.

5

Katliņam uzlikt vāku un likt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, vai sautet uz mazas uguns. Pa šo laiku 1x apmaisīt.

6

Pievienot papriku, cukuru, ķimenes, tomātus un sautēt 30 minūtes.

7

Kefīru vai krējumu sajauc ar sāli, sajaukt, pieliet gaļai, nogriež uguni un atstāj 7 minūtes ievilkties zem vāka.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!