85Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
500 gliellopa gaļa30 gsviests1 gab.sīpols1 gab.ķiploka daiviņa2 TKmalta paprika200 gkonservēti tomāti2 ĒKkefīrs vai skābs krējums1 TKsāls cukurs
Pagatavošana
1
Katliņā izkausēt, uzkarsēt sviestu.
2
Gaļu sagriezt kumosu gabaliņos. Gaļu likt stipri uzkarsētajā sviestā un uz lielas uguns, ātri apcept.
3
Sīpolu nomizot, sagriezt pusgredzenos.
4
Ķiplokus smalki sagriezt. Sīpolus un ķiplokus pievienot gaļai.
5
Katliņam uzlikt vāku un likt cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm, vai sautet uz mazas uguns. Pa šo laiku 1x apmaisīt.
6
Pievienot papriku, cukuru, ķimenes, tomātus un sautēt 30 minūtes.
7
Kefīru vai krējumu sajauc ar sāli, sajaukt, pieliet gaļai, nogriež uguni un atstāj 7 minūtes ievilkties zem vāka.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit