60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gcūkgaļa garšvielas zaļumi2 ĒKskābs krējums4 ĒKtomātu mērce ar dārzeņiem sāls4 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Pannā ielej eļļu un uzkarsē. Gaļu sagriež gabalos un liek uz sakarsētas pannas.
2
Gaļu cep uz lielas uguns, ik pa laikam maisot, līdz gaļa ir apcepusies brūngana. Gaļai pievieno garšvielas (es liku ķiploku granulas, piparu maisījumu, žāvētus paprikas gabaliņus, kaltētus zaļumus, gaļas kopējo garšvielu). Pielej ūdeni tā, lai gaļu nosegtu pilnībā, un apmaisa.
3
Pannai uzliek vāku un sautē, līdz gaļa mīksta, uz mazas uguns.
4
Kad gaļa mīksta, pievieno tomātu mērci, samaisa, uzkarsē.
5
Miltus ieber krūzītē, pielej aukstu ūdeni un izmaisa.
6
Miltus pielej mērcei, samaisa, uzvāra. Ja mērce par šķidru iejauc vēl nedaudz miltus.
7
Pieliek krējumu, izmaisa, atkal uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas, izmaisa, uzkarsē un noņem no uguns.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit