Foto: Shutterstock
Gurķi bez pasterizēšanas - gatavi pasniegšanai jebkurā mirklī.
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

ķiploki melnie pipari koriandrs gurķi MARINĀDEI:1 lūdens0.75 glāzecukurs2 ĒKsāls1 glāzeetiķis2 ĒKeļļa

Pagatavošana

1

1/2 l burciņā ieliek ķiplokus, melnos piparus, koriandra sēklas, tad liek burciņā gurķīšus. JA vēlas, tos var gareniski sagriezt četrās daļās.

2

Visu pārlej ar karstu ūdeni, pagaida kādu ½ stundu, tad lej ūdeni nost un samēra, cik daudz ir ūdens. Uz katru 1 l nolietā ūdens pieliek cukuru, sāli, etiķi, eļļu.

3

Tad uzvāra marinādi un karstu lej virsū gurķiem, tad aizvāko burciņas. Nav jāsterilizē!

Iesūtīja: Jolla

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!