hačapuri
Foto: Shutterstock
Cepeškrāsnī cepts sātīgs hačapuri ar siera un kartupeļu pildījumu.
50Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 glāzesmilti100 gsviests6 ĒKskābs krējums0.5 TKsoda sāls sviests pasniegšanai PILDĪJUMAM:3 gab.vārīti kartupeļi200 gsiers (vislabāk suluguni vai brinza)2 gab.olas paprikas pulveris malti melnie pipari sāls

Pagatavošana

1

Pildījums: vārītus kartupeļus sarīvē vai samaļ gaļas mašīnā, samaisa ar rīvētu sieru, pieliek sāli un piparus.

2

Mīkla: miltus izsijā kopā ar sodu. Sviestu saputo, pieliek krējumu, sāli un samaisa ar miltiem.

3

Mīklu izveltnē un ieklāj ar taukvielām ieziestā pannā, paaugstinot malas ar mīklas valnīti. Izklāj pildījumu, pārlej ar sakultu olu.

4

Pīrāgu cep līdz 240 grādiem sakarsētā krāsnī aptuveni 20 minūtes. Karstu griež šķēlēs un pasniedz, uzliekot uz pildījuma sviesta piciņu.

Iesūtīja: Lita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!