55Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
1.5 glāzeierūdzis ievārījums1 glāzecukurs1 ĒKsoda2 gab.olas1 glāzeskābs krējums2 glāzesmilti1 gab.citrona rīvēta miziņa1.5 glāzeskābs krējums1 glāzeievārījums pūdercukurs
Pagatavošana
1
Ievārījumu sajauc ar cukuru un sodu. Mīklu liek ledusskapī uz 1 stundu.
2
Izņem no ledusskapja un var redzēt, ka mīkla palikusi gaiša un nedaudz uzpūtusies.
3
Mīklā iemaisa olas, citrona miziņu un skābu krējumu. Iemaisa miltus.
4
Cepamo formu ietauko un ielej mīklu.
5
Liek cepties 200*C sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10 minūtes. Samazina temperatūru līdz 150 *C un cep 20 minūtes, bet vislabāk gatavību pārbaudīt, iedurot kociņu, ja, iedurot un izvelkot, mīkla nav pielipusi, tad torte gatava.
6
Torti izņem, atdzesē un sagriež 2 ripās. Uz pirmās ripas ziež ievārījumu, tad treknu skabo krējumu.
7
Tortei pārsijā pūdercukuru. Var lietot jau pēc 30 minūtēm, jo ļoti ātri savelkas.
8
:::!recepte::
9
Iesūtīja: Lora
Bērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCukursMiltiOlasPūdercukursSkābais krējumsTortes un kūkasIevārījums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit