40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 glāzesgarenie rīsi600 gvistas fileja1 gab.ķīnas kāposts1 gab.bundža konservēta kukurūza2 glāzesmajonēze1.5 TKkarijs sāls
Pagatavošana
1
Rīsus noskalo pāris reizes aukstā ūdenī, tad liek katlā un vāra, izvārītajiem rīsiem ir jābūt sausiem un birstošiem.
2
Ķīnas kāpostu sadala pa lapām, nomazgā aukstā ūdenī un nosusina. Tad lapas ar rokām saplucina gabaliņos, lapu kātiņus neliek salātos.
3
Fileju novāra un smalki sagriež.
4
Sajauc rīsus, kāpostus, gaļu, kukurūzu (pirms tam nolejot šķidrumu).
5
Pievieno kariju, sāli, majonēzi.
6
Ja salāti ir par sausu, tad pievieno nedaudz šķidrumu no kukurūzas.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit