Tasty Cālis
Foto: DELFI
Indiešu salāti ar vistu, rīsiem, Ķīnas kāpostu un kukurūzu.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
2 glāzesgarenie rīsi600 gvistas fileja1 gab.ķīnas kāposts1 gab.bundža konservēta kukurūza2 glāzesmajonēze1.5 TKkarijs sāls

Pagatavošana

1

Rīsus noskalo pāris reizes aukstā ūdenī, tad liek katlā un vāra, izvārītajiem rīsiem ir jābūt sausiem un birstošiem.

2

Ķīnas kāpostu sadala pa lapām, nomazgā aukstā ūdenī un nosusina. Tad lapas ar rokām saplucina gabaliņos, lapu kātiņus neliek salātos.

3

Fileju novāra un smalki sagriež.

4

Sajauc rīsus, kāpostus, gaļu, kukurūzu (pirms tam nolejot šķidrumu).

5

Pievieno kariju, sāli, majonēzi.

6

Ja salāti ir par sausu, tad pievieno nedaudz šķidrumu no kukurūzas.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!