50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
liellopa vai jaunlopa gaļa garšvielas žāvēta gaļa sīpoli vārītas olas burkāni
Pagatavošana
1
Gaļu izklapē ar gaļas āmurīti, apkaisa ar garšvielām un tad liek pildījumu: žāvētas gaļas strēmelīti, sīpola strēmelīti, vārītas olas šķēli, burkāna stienīti. Satin rullītī, nosien ar diegu, uz sausas pannas apcep.
2
Aplej ar buljonu un sautē diezgan ilgu laiku. "Irbītes" izņem no buljona, izņem diegus. No buljona, kur sautējās, uztaisa mērci un saliek atpakaļ irbītes.
* pildījumus var daudz un dažādi variēt, var likt arī papriku, šampinjonus, arī ļoti garšīgi sanāk žāvētā gaļa ar sīpolu un rupjmaizes stienīti.
Iesūtīja: vinčiks
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit