Foto: Shutterstock
Katram sava īstā recepte klasiskajiem salātiem "Siļķe kažokā". Šī ir portāla "Cālis" lietotājas Ilviksas īstā "Siļķe kažokā" - īstam svētku baudījumam.
745Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 gab.sālīta siļķe3 gab.vārīti kartupeļi3 gab.vārīti burkāni1 gab.sīpols2 gab.vārītas bietes2 gab.vārītas olas majonēze

Pagatavošana

1

Siļķi notīra, noskalo aukstā ūdenī un sagriež mazos kubiņos.

2

Pārējās sastāvdaļas nomizo un sagriež vienādos mazos kubiņos (var arī sarīvēt uz rupjās rīves).

3

Ņem padziļu bļodu, kārto siļķi, sīpolus, pārziež ar majonēzi, kartupeļus, burkānus, majonēzi, olas, majonēzi, bietes un vēlreiz majonēzi.

4

Ja kas paliek pāri, var uzbērt smuki pa virsu.

5

Liek uz nakti ledusskapī nostāvēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!