745Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.sālīta siļķe3 gab.vārīti kartupeļi3 gab.vārīti burkāni1 gab.sīpols2 gab.vārītas bietes2 gab.vārītas olas majonēze
Pagatavošana
1
Siļķi notīra, noskalo aukstā ūdenī un sagriež mazos kubiņos.
2
Pārējās sastāvdaļas nomizo un sagriež vienādos mazos kubiņos (var arī sarīvēt uz rupjās rīves).
3
Ņem padziļu bļodu, kārto siļķi, sīpolus, pārziež ar majonēzi, kartupeļus, burkānus, majonēzi, olas, majonēzi, bietes un vēlreiz majonēzi.
4
Ja kas paliek pāri, var uzbērt smuki pa virsu.
5
Liek uz nakti ledusskapī nostāvēties.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit