80Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kabači500 gmaltā gaļa1 ola1 sīpols5 ĒKrīsi100 gsiers4 tomāti2 ķiploka daiviņas majonēze
Pagatavošana
1
Izvēlas nelielus apaļos kabacīšus vai kabačus sagriež 5 – 7 cm biezās ripās, izgrebj sēklas, veidojot gredzena formu.
2
Maltai gaļai pievieno smalki sagrieztus sīpolus, vārītus rīsus, olu, sāli un samīca.
3
Sagatavoto masu pilda kabaču gredzenos un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 20 minūtes 200*C.
4
Pagatavo mērci, sablendējot tomātus. "Cepurītēm" sarīvē sieru, pievieno ķiplokus, majonēzi un samaisa. Kabačus izņem no cepeškrāsns, pārlej mērci, uzliek "cepurītes" un turpina cept vēl 20 minūtes.
Iesūtīja: astra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit