8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkabači4 gab.paprika6 gab.ķiploka daiviņas5 gab.graudiņi melno un smaržīgo piparu1 gab.bunte diļļu0.5 lūdens1.5 ĒKsāls2 ĒKetiķis 9%
Pagatavošana
1
Kabačus sagriež pāris cm biezās ripiņās un izņem sēklas.
2
Papriku griež strēmelītēs.
3
Sterilizētās burkās kārto dilles, ķiplokus, piparu graudiņus, kabačus un papriku.
4
Sālsūdeni uzvāra, mazliet atdzesē un pielej etiķi. Šo sālījumu lej burkās, nosedz ar vāciņiem, sterilizē un aizvāko.
Recepte no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit