Foto: Shutterstock
Marinēti kabači ar ķiplokiem un papriku.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgkabači4 gab.paprika6 gab.ķiploka daiviņas5 gab.graudiņi melno un smaržīgo piparu1 gab.bunte diļļu0.5 lūdens1.5 ĒKsāls2 ĒKetiķis 9%

Pagatavošana

1

Kabačus sagriež pāris cm biezās ripiņās un izņem sēklas.

2

Papriku griež strēmelītēs.

3

Sterilizētās burkās kārto dilles, ķiplokus, piparu graudiņus, kabačus un papriku.

4

Sālsūdeni uzvāra, mazliet atdzesē un pielej etiķi. Šo sālījumu lej burkās, nosedz ar vāciņiem, sterilizē un aizvāko.

Recepte no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!