Foto: Shutterstock
Kabaču, tomātu un siera sacepums - sātīgi, bet tajā pašā laikā ļoti viegli!
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kabacis tomāti sāls garšvielas siers olas skābs krējums

Pagatavošana

1

Uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru liek kabaču šķēlītes.

2

Katrai kabaču šķēlītei pa virsu liek tomāta šķēli.

3

Pārkaisa sāli un garšvielas.

4

Cep 10-15 minūtes vidējā karstumā.

5

Pārkaisa rīvētu sieru. Pārlej olu - krējuma maisījumu un cep vēl 10 - 15 minūtes.

Iesūtīja: MartaInga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!