40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabacis tomāti sāls garšvielas siers olas skābs krējums
Pagatavošana
1
Uz cepamās plāts, kas izklāta ar cepamo papīru liek kabaču šķēlītes.
2
Katrai kabaču šķēlītei pa virsu liek tomāta šķēli.
3
Pārkaisa sāli un garšvielas.
4
Cep 10-15 minūtes vidējā karstumā.
5
Pārkaisa rīvētu sieru. Pārlej olu - krējuma maisījumu un cep vēl 10 - 15 minūtes.
Iesūtīja:
LaunagsGrūtnieces ēdienkarteMazkaloriju ēdieniCepeškrāsnsKabačiOlasSiersSkābais krējumsTomātiDārzeņu ēdieniDārzeņu sacepumiGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit