20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabacis tomāti sīpoli maltā gaļa sāls malti melnie pipari skābs krējums
Pagatavošana
1
Kabaci sagriežu gabaliņos un lieku uz pannas cepties.
2
Tomātiem (tos vajag padaudz) novelku miziņu, sagriežu gabaliņos un arī pannā kabačiem virsū.
3
Sīpolus sagriež un arī liek turpat (ja grib var atsevišķi apcept, bet es necepu, lai mazāk tauku).
4
Ņem nedaudz malto gaļu un iepriekš sacep uz pannas (bet var iztikt arī bez gaļas). Var cept kopā ar sīpoliem un liek tur pat kur visu iepriekšējo. Pieber sāli un piparus. Vāku virsū un sautē pa laikam apmaisot.
5
Sezonā kabači ir sulīgs, bet rudenī, kad kabači jau klūst pasausi pielej nedaudz ūdens, lai izveidojas mērcīte.
6
Kad šķiet, ka kabacis jau ir gana sautējies, liek klāt skābo krējumu, pagaida lai sāk vārīties un gatavs.
Iesūtīja: klēra
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit