Foto: Shutterstock
Vēl viena recepte kabaču laikam - sacepums cepeškrāsnī ar Fetas sieru un citiem vasaras dārzeņiem.
60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kabači baziliks pētersīļi sīpols3 gab.tomāti fetas vai mocarella siers skābs krējums (var iztikt)

Pagatavošana

1

Kabačus sagriež plānās ripiņās. Ja kabacis ir pārāk liels, tam izņem sēklas.

2

Kabaču ripas kārto ietaukotā cepamtraukā, pārkaisa ar sāli un smalki sagrieztu baziliku.

3

Tomātus, sīpolu, sieru un pētersīļus sagriež un sajauc smalki sagrieztu baziliku. Ja vēlas sātīgāku, šim maisījumam var pievienot skābo krējumu.

4

Gatavo miksli kārto pāri kabačiem.

5

Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 190 grādos aptuveni 40 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!