60Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabači baziliks pētersīļi sīpols3 gab.tomāti fetas vai mocarella siers skābs krējums (var iztikt)
Pagatavošana
1
Kabačus sagriež plānās ripiņās. Ja kabacis ir pārāk liels, tam izņem sēklas.
2
Kabaču ripas kārto ietaukotā cepamtraukā, pārkaisa ar sāli un smalki sagrieztu baziliku.
3
Tomātus, sīpolu, sieru un pētersīļus sagriež un sajauc smalki sagrieztu baziliku. Ja vēlas sātīgāku, šim maisījumam var pievienot skābo krējumu.
4
Gatavo miksli kārto pāri kabačiem.
5
Liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī un cep 190 grādos aptuveni 40 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemBaziliksFetas siersKabačiPētersīļiSkābais krējumsTomātiDārzeņu ēdieniSautējumiDārzeņu sacepumiSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit