40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
20 gsīpoli180 gkabači50 gtomāti10 geļļa3 gcukurs sāls5 gcitronskābe
Pagatavošana
1
Sīpolus sagriež un apcep nelielā eļļas daudzumā (1 ĒK) uz mazas uguns, pieliek smalki sagrieztus tomātus un cep vēl 5 minūtes.
2
Notīra kabačus, sagriež gareniski vairākās daļās, izņem serdi, sagriež nelielos gabaliņos un apcep atlikušajā eļļā.
3
Pēc tam kabačus saliek katlā kopā ar sīpoliem un tomātiem, pieliek lauru lapas un sautē, periodiski maisot, līdz kabači kļūst mīksti.
4
Gatavo masu samaļ gaļas mašīnā vai sakapā ar nazi, pieliek sāli, cukuru, citronskābes vai etiķa šķīdumu un atdzesē.
Ass un pikants ēdiensĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemKonservēšanaAugu eļļaCitronskābeKabačiKarstie salātiSalāti ziemaiViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit