Foto: Shutterstock
Kabaci sarīvē (kamēr vēl pavisam svaigs ar mīkstu mizu - nemizo), pievieno līdzīgu daudzumu sīpolu (pēc gaumes, man patīk tā pa skarbo; piemēram, 0.5 kg kabacis, 0.4-0.5 kg sīpols), olas un milti - uz aci, līdz izskatās, ka masa nejuks uz pannas, garšvielas.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kabacis sīpoli milti olas sāls malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Cep kraukšķīgas (man nepatīk ja sīpols ir neizcepies) mazās pankūciņas.

Mīklai pievienot var arī citus dārzeņus, kas tajā brīdī ir pa rokai un garšo.

Iesūtīja: Maybe

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!