Foto: Shutterstock
Gatavojoties ziemai, noderēs šī kabaču salātu recepte.
45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

5 kgkabači400 gburkāni200 getiķis 9%1 glāzecukurs2 ĒKsāls400 gaugu eļļa0.75 glāzerīvēti ķiploki1 gab.bunte dilles pipari

Pagatavošana

1

Kabačus nomazgā un sagriež 1x1 cm lielos kubiņos.

2

Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.

3

Kabačus un burkānus samaisa, pievieno etiķi, cukuru, sāli un augu eļļu.

4

Visu uzkarsē un vāra 25 minūtes.

5

Pievieno ķiplokus, dilles, piparus un turpina vārīt 5 minūtes.

6

Liek sterilizētās burkās un aizvāko.

Iesūtīja: InetaLi

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!