45Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 kgkabači400 gburkāni200 getiķis 9%1 glāzecukurs2 ĒKsāls400 gaugu eļļa0.75 glāzerīvēti ķiploki1 gab.bunte dilles pipari
Pagatavošana
1
Kabačus nomazgā un sagriež 1x1 cm lielos kubiņos.
2
Burkānus sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves.
3
Kabačus un burkānus samaisa, pievieno etiķi, cukuru, sāli un augu eļļu.
4
Visu uzkarsē un vāra 25 minūtes.
5
Pievieno ķiplokus, dilles, piparus un turpina vārīt 5 minūtes.
6
Liek sterilizētās burkās un aizvāko.
Iesūtīja: InetaLi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit