40Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kabači sīpoli salami desa smalkie makaroni ola zaļumi siers tomāti
Pagatavošana
1
Pannā sacep sīpolus, salami desu un sarīvētu kabaci.
2
Kad kabači sāk uz pannas sulot, visu pannas saturu pārliek ietaukotā cepamtraukā, pieber vārītus smalkos makaronus, pievieno šķēlēs sagrieztus tomātus.
3
Pārlej sakultu olu, pārkaisa ar smalcinātiem zaļumiem un sieru.
4
Liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes - līdz ola sarecējusi.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaršvielas un garšaugiKabačiMakaroniSalamiSiersTomātiDārzeņu ēdieniMakaronu ēdieniDārzeņu sacepumiMakaronu sacepumiSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit