9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gpatisoni100 gburkāni50 gsīpoli1 ķiploka galviņa200 gtomātu pasta100 geļļa diļļu ziedu sēklas pēc garšassāls pēc garšascukurs
Pagatavošana
1
Nomizo patisonus, izņem sēklas, sagriež aptuveni 1,5 cm biezās šķēlēs (cep eļļā), kamēr zeltainas, liek dzesēties. Sagriež burkānus un sīpolus mazākos gabalos, tos arī apcep. Visu atdzesē, samaļ gaļas mašīnā ar ķiplokiem.
2
Katlā liek aptuveni tomātu pastu, pielej atlikušo eļļu (kopējais eļļas daudzums 100 g) pievieno samaltos dārzeņus, sāli, cukuru, sakapātas diļļu ziedu sēklas un karsē aptuveni 15 minūtes kopš brīža, kad masa sāk burbuļot.
3
Karstu masu pilda burkās un sterilizē 0,5 l burkas 90-100 grādos 75 minūtes.
Iesūtīja: pēce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit