50Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
300 gkūpināta vai svaiga cūkgaļa (ribiņas vai galvas gabals)3 gab.kaltētas sēnes300 gskābēti kāposti sīpols sāls1 ĒKsviests vai speķis1 ĒKmilti1.25 lūdens zaļumi5 gab.vārīti kartupeļi (ar mizu)
Pagatavošana
1
Gaļu un sēnes pārlej ar ūdeni un vāra, līdz gaļa mīksta.
2
Skābētos kāpostus sautē, līdz tie gandrīz mīksti, zupai nokāš šķidrumu, pievieno sāli un pārlej kāpostiem.
3
Pannā uzkarsētā eļļā apcep sīpolus, pārkaisa miltus, apbrūnina, tad visu pievieno zupai un uzkarsē.
4
Gaļu un sēnes smalki sagriež un pievieno zupai.
5
Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem un vārītiem nolobītiem kartupeļiem.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkas ribiņasGaršvielas un garšaugiKartupeļiMiltiSkābēti kāpostiSviestsŪdensSēņu zupasviegliSīpoliIkdienas maltīteiKaltētas sēnesVārīti kartupeļiŽāvētas sēnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit