60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgkāposti0.5 glāzemanna1 gab.sīpols3 gab.olas20 gsviests saujazaļumi sāls rīvmaize
Pagatavošana
1
Kāpostu uz rupjās dārzeņu rīves sarīvē un ar stampiņu sastampā, līdz izdalās sula. Kāpostu liek katlā un uz mazas uguns sautē, līdz sula iztvaiko.
2
Kāpostiem pieliek mannu un 15–20 minūtes karsē, līdz masa atlec no katla malām. Noņem no uguns, atdzesē, pieliek sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, sāli, kapātus zaļumus, olas un samaisa.
3
Veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši brūnas no abām pusēm.
Iesūtīja: Artūrs
Receptes cukura diabēta slimniekiemMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursGaršvielas un garšaugiMannaRīvmaizeGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit