120Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgmaltā gaļa300 ggriķi vai rīsi kāpostgalva sāls pipari
Pagatavošana
1
Malto gaļu sajauc ar vārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.
2
Liek kāpostgalvu vārošā ūdenī un uzmanīgi atdala lapas.
3
Sagatavoto maltās gaļas masu ietin kāposta lapās un tīteņus apcep brūnus uz pannas, pēc tam sakārto katlā vai sautējamā katlā pārlej ar vārītu ūdeni pievieno sāli un sautē - pēc uzvārīšanās uz lēnas uguns apmēram 30 minūtes.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit