80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kāposti malta gala rīsi burkāni sīpoli sāls malti melnie pipari garšvielas skābs krējums vai tomātu mērce milti
Pagatavošana
1
Ņem lielu kāpostu, liek ūdenī un liek uz uguns. Ik pa laikam nogriež un izņem ārējās lapas, kad tās maina krāsu un kļūst lokanas.
2
Pildījums: gaļu sajauc ar pusgataviem rīsiem, apceptiem sīpoliem, apceptiem sarīvētiem burkāniem, garšvielām un sāli.
3
Kāpostu lapā liek pildījumu. Tīteni satin, apsien ar diegu vai kā citādi nostiprina, apcep pannā (nu protams, kad visi satīti, ne jau pa vienam) un liek katliņā sautēties.
4
Nu tur atkal visas garšvielas utt. Un sautē, kamēr gatavs.
5
Novārījuma ūdenim pievieno krējumu vai ketčupu, miltus un uzvāra.
* var pievienot pildījumam sēnes.
Iesūtīja: Ineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit