60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kāposts maltā gaļa garšvielas konservēti vai svaigi tomāti
Pagatavošana
1
Ņem lielu kāpostu, iemērc ūdenī un liek uz uguns. Ik pa laikam nogriež ārējo lapu, kolīdz redz, ka tā maina krāsu un kļūst lokana.
2
Lokanajās kāposta lapās tin tajā malto gaļu, kas jau iepriekš sajaukta ar garšvielām.
3
Tīteni satin, apsien ar diegu vai kā citādi nostiprina, apcep pannā (kad visi satīti, ne pa vienam) un liek katliņā.
4
Pārlej ar konservētiem vai smalki sakapātiem svaigiem tomētiem un sautē, līdz gaļa gatava.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit