90Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkārtainā bezrauga mīkla1 kgmaltā gaļa3 gab.sīpoli4 gab.burkāni0.5 kgšampinjoni0.4 kgkūpināta gaļa100 grozīnes100 grieksti2 gab.olas milti malti melnie pipari sālas garšvielas2 gab.āboli
Pagatavošana
1
Malto gaļu sacep ar sarīvētiem burkāniem, sīpoliem un garšvielām.
2
Cep, līdz gaļa gatava.
3
Šampinjonus sagriež un apcep.
4
Cepamo plāti izklāj ar cepamo papīru un pārkaisa miltus.
5
Mīklu plāni izrullē un liek uz cepamā papīra.
6
Uz mīklas liek kūpinātas gaļas šķēles, tad liek sacepto malto gaļu ar sīpoliem un burkāniem.
7
Pārkaisa rozīnes, riekstus un sarīvētus ābolus.
8
Tad liek saceptus šampinjonus.
9
Pārkaisa sāli un maltus melnos pipars.
10
Kūku apklāj ar tik pat plāni izrullētu mīklu un saloka maliņas ar apakšējās mīklas malām, visu virsējo kārtu sadursta ar dakšu un nosmērē ar sakultām olām.
Iesūtīja: Brat2
Ass un pikants ēdiensZiemassvētku receptesCepšanaKarstās uzkodasGaršvielas un garšaugiKārtainā mīklaKūpināta gaļaMaltā gaļaPipariŠampinjoniPicas un karstmaizesRozīnes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit