Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180°C vai 160°C ar konvekciju. Ietauko un izklāj ar cepamo papīru kūku formu (~28 cm).
Bļodā samaisa sablendētus cepumus, cepamo pulveri, kokosriekstu skaidiņas, kakao un cukuru. Iemaisa sviestu. Maisījumu liek formā, piespiež. Cep 10-15 minūtes.
Kamēr cepas, mazā katliņā liek visas pildījuma sastāvdaļas un uz mazas uguns maisot karsē 10 - 15 minūtes. Kamēr karsts, pildījumu lej uz karstā, tikko izceptā pamata un cep vēl 10 minūtes. Ņem ārā un atdzesē.
Glazūrai katliņā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pārlej pār atdzisušo kūku, atdzesē līdz galam.
Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem un ogām.
Tarte nav ļoti liela un bieza, bet tāpat sanāk visai daudz, jo garša tik bagātīga, ka var apēst tikai mazu gabaliņu. Protams, tas netraucē pēc pusstundas ēst vēl.
Iesūtīja: Babs