Foto: Shutterstock
Karpas krējumā pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, svaigiem dārzeņu salātiem.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gkarpas5 gkviešu milti10 gmargarīns50 gskābs krējums5 gsiers3 grīvmaize sāls

Pagatavošana

1

Notīrītas karpas pārdala uz pusēm, izņem asakas un sagriež porciju gabaliņos.

2

Tos pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep margarīnā no abām pusēm brūnus.

3

Apceptās karpas liek veidnē, pārlej skābu krējumu, pārkaisa sarīvētu sieru, rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!