30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
250 gkarpas5 gkviešu milti10 gmargarīns50 gskābs krējums5 gsiers3 grīvmaize sāls
Pagatavošana
1
Notīrītas karpas pārdala uz pusēm, izņem asakas un sagriež porciju gabaliņos.
2
Tos pārkaisa ar sāli, apviļā miltos un cep margarīnā no abām pusēm brūnus.
3
Apceptās karpas liek veidnē, pārlej skābu krējumu, pārkaisa sarīvētu sieru, rīvmaizi un cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Iesūtīja: Vineta Auziņa
Receptes cukura diabēta slimniekiemĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsKarpaMargarīnsSiersSkābais krējumsZivju un jūras produktu ēdieniMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit