60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
1 kgkartupeļi sāls sviests rīvēts siers skābs krējums dilles
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra, sagriež ripiņās, pārkaisa sāli un maltus melnos piparus.
2
Cepamo veidni ieziež ar sviestu. Kartupeļus izliek vienā kārtā. Pārliek sviesta piciņas, pārkaisa rīvētu sieru un pārlej skābu krējumu.
Atkal liek kārtu kartupeļu, sviesta piciņas, rīvētu sieru un skābu krējumu.
3
Kārtas liek tik, cik daudz kartupeļu sanāk.
4
Virsējā kārta ir kartupeļi, kurus pārlej ar skābu krējumu un pārkaisa dilles.
5
Liek cepties 180-200*C ~ 30-40 minūtes.
6
Cepamai veidnei var likt vāku un var nelikt, es neliku un man nedaudz apcepās brūngans.
Iesūtīja: Kripatiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit