45Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
250 gkārtainā mīkla3 gab.hurma150 gbiezpiens1 gab.olas baltums60 mlsaldais krējums cukurs pūdercukurs
Pagatavošana
1
Mīklu sagriez 10x18 cm gabaliņos. Apmalītēm mīklu sagriež 1 cm platumā, garumi 10 cm un 18 cm. Lielā mīklas gabaliņa malas 1 cm platumā apziež ar olu baltumu un uzlipina apmales. Apmales var iegriezt, lai smukāk.
2
Biezpienu sablanderē ar cukuru un saldo krējumu un pilda mīklas "groziņos". Hurmu sagriež daiviņās un liek pa virsu biezpiena pildījumam.
3
Liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200*C, līdz biezpiena masa apcepusies un mīkla zeltaina.
4
Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Alvīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit