90Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 kgkartupeļi300 gbekons100 gskābs krējums2 ĒKmajonēze dilles un pētersīļi sāls malti melnie pipari rozmarīns
Pagatavošana
1
Kartupeļus (pēc iespējas vienāda lieluma) nomizo, novāra sālsūdenī, nolej un atdzesē.
2
Katru kartupeli aptin ar bekona vai šķiņķa šķēli un nostiprina ar koka iesmiņu vai zobu bakstāmo.
3
Kartupeļus liek ietaukotā cepamā veidnē, pārkaisa rozmarīnu un liek cepeškrāsnī, ja ir tad zem grila, uz 5–7 minūtēm, līdz bekona šķēles ir zeltainas un kraukšķīgas.
4
Gatavo mērci, samaisot krējumu, majonēzi, sasmalcinātas dilles, pētersīļus, sāli un piparus.
5
Pasniedz ar mērci.
Iesūtīja: Kripatiņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit