
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgkartupeļi4 šķēles cauraudzis speķis2 sīpoli pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari100 mlpiens100 mlskābs krējums
Pagatavošana
1
Vāra nomizotus kartupeļus, kamēr tie vārās, uz pannas sacep smalki sagrieztu cauraugušo speķīti un sīpolus, pēc garšas pieliek sāli un piparus.
2
Kad kartupeļi gatavi, samīca tos un pieliek sacepto speķi ar visiem tauciņiem, mazliet pienu, skābu krējumu, ja vajag vēl sāli.
3
Riktīgi samaisa, bet nevajag putot kā parasto kartupeļu biezeni.
Iesūtīja: Pusdienziede
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit