Pašās beigās piemīca vēl kartupeļu cieti, kas nostājusies no rīvētajiem kartupeļiem.
Tad to masu ļoti cītīgi izmīca un taisa apaļas lodītes, kā frikadeles zupai.
Katlā uzvāra ūdeni, piemet sāli un liek klimpas vārīties. Kad visas uzpeld, tad lej klāt treknu pienu un atkal uzvāra.
Klāt pieēd rupju maizi ar ķilavām.
Ticat man....bērnības garša garantēta par visiem 100%.
Iesūtīja:
BrokastisLaunagsReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemĀrstnieciskais uztursMiltiPiena zupasKartupeļu ēdieniGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit