40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 7
7 gab.kartupeļi3 glāzesmilti2 ĒKpūdercukurs2 gab.olas sāls
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, novāra un sarīvē uz dārzeņu rīves. Olu baltumus atdala no dzeltenumiem. Pievieno olu dzeltenumus, miltus un samaisa.
2
Olu baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā kartupeļu masā. Pievieno sāli un atkal labi izcilā.
3
Uz galda izsijā miltus, uzliek mīklu un izrullē mīklu 4 mm biezumā. Sagriež rombiņos un un viduci iegriež. Vienu romba stūri izvelk caur vidu.
4
Eļļu taukvāres katlā uzkarsē līdz cepšanas temperatūrai. Uzmanīgi ieliek sagatavotos "žagariņus" un apcep no abām pusēm zeltainus.
5
Cep taukvāres katlā 2 - 3 minūtes 150*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit