![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/9a29e860-5e91-11ed-b274-a3009b05a05b.jpg?w=576&h=324&r=16:9)
15Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.paciņa kausētā siera dilles1 glāzepiens
Pagatavošana
1
Treknu pienu (vājpiens šoreiz nederēs) uzkarsē, tajā izšķīdina kausēto sieru.
2
Visu uzvāra un ņem nost no plīts. Iejauc mērcē krietni daudz diļļu.
3
Mērcei pēc izvēles var pievienot arī melnos piparus.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit